Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0 Responsables
"Flashmob" en record dels 43 morts i 57 ferits del metro a València

L'associació de víctimes enregistra un vídeo a l'interior dels vagons de la Línia 1 - La cinta inicia els actes del 6è aniversari de l'accident del 3 de juliol

26/06/2012 Res-pública

L'Associació de Víctimes del Metro del 3 Juliol (AVM3J) segueix amb les seves iniciatives i actes de record als 43 morts i 57 feits que va causar l'accident de metro més greu d'Europa en 2006, segon informa Levante.

En aquesta ocasió han rodat, juntament amb la Fundació Valencianista i Demòcrata, un 'flashmob' en la mateixa línia en la qual es va produir el fatal sinistre, la Línia 1 del Metrovalencia.

Familiars i amics dels morts van enregistrar un concert a l'interior dels vagons i en la parada de Joaquín Sorolla-Jesús, lloc en l'últim revolt prèvi a l'estació es va produir l'accident. El vídeo serveix per convocar als actes de l'aniversari de l'accident, el proper 3 de juliol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid