Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transparència
L'Associació de Víctimes del Metro preparen actes pel 6è aniversari

Ahir com cada dia 3 de cada mes, es van tornar a concentrar a plaça de la Verge de València per exigir la veritat de l'accident

04/05/2012 Drets i Llibertats

A la concentració, l'Associació de Víctimes del Metro van anunciar que el proper 3 de juliol recordaran l'accident  en el qual 43 persones van morir i 47 van resultar ferides amb un acte d'homenatge en el revolt del sinistre, prop de l'estació de Joaquín Sorolla-Jesús. Aquest mateix dia els familiars també celebraran una missa i es concentraran de nou a la plaça de la Verge per demanar a la Generalitat "que assumeixi la seva responsabilitat".

De la mateixa manera que ho van fer ahir,i exigint a Fabra que destitueixi del seu càrrec a la directora gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Marisa Gracia, "per adreçar la investigació de l'accident adoctrinant als tècnics i directius que havien de comparèixer en la comissió dels Corts Valencianes".

Segons el manifest que es es va llegir, l'accident del 3 de juliol de 2006 "va demostrar que la gestió de Gràcia no va ser eficient, en ser incapaç de garantir la seguretat dels viatgers de la Línia 1 de Metrovalencia".

Després de la protesta, els familiars de les víctimes van estar convidats a assitir a l'estrena de "Les dones de Lockerbie" de la companyia La Dependent al Teatre Micalet.  L'obra narra la història de les víctimes i familiars de l'explosió al desembre de 1988 d'un avió amb 270 passatgers que volava sobre Lockerbie, a Escòcia.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid