Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Més d'un miler de persones es manifesten a Torrent per una educació pública i de qualitat

Els participants a la marxa han expressat el seu rebuig “a les brutals retallades que s’estan produint en Educació, les quals suposen la pitjor agressió que s’ha realitzat mai a l’Escola Pública”.

16/06/2012 Res-pública

Més de mil persones van recòrrer en la vesprada del dijous els carrers de Torrent reclamant una educació pública de qualitat i rebutjant “les constants retallades” que s’estan produint en l’educació. Procedents de tots els centres educatius públics de la ciutat, els manifestants s’han concentrat davant de l’Ajuntament per a desprès recórrer l’avinguda i el carrer del Pare Méndez, fins arribar a l’Institut Tirant lo Blanc, on s’ha organitzat un recital amb el cantautor torrentí Pau Alabajos.

Convocats per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, les associacions de mares i pares d’alumnes i les assemblees del professorat, els participants a la marxa han expressat el seu rebuig “a les brutals retallades que s’estan produint en Educació, les quals suposen la pitjor agressió que s’ha realitzat mai a l’Escola Pública”.

En el manifest distribuït, es rebutja el “desmesurat” augment d’alumnes per aula, la reducció de plantilles de professorat, els retalls en beques i ajudes a l’estudi i la pujada de taxes universitàries, el deteriorament de les instal·lacions escolars, els barracons i la cessió de sòl públic per a col·legis privats.

Al llarg de la marxa s’han escoltat veus contra els atacs a les condicions laborals del professorat i contra la reducció de grups en tots els nivells educatius.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid