Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Un miler de persones protesten a Palma amb una flashmob en contra de les retallades a Educació

El 4 de juliol a les a les 18h., la plataforma Crida durà a terme  la seva cinquena assemblea al CEIP Rafal Nou de Palma per tal de coordinar més accions en defensa de l'educació pública.

28/06/2012 Res-pública

Gairebé mil persones van participar en la marea verda que ahir capvespre envaí el Consolat de la Mar. Les camisetes verdes que es veuen per tots els centres educatius de les Illes s'aplegaren ahir al Consolat per celebrar un final de curs ben reivindicatiu, segons el Diari de Balears

La Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat, la Federació de Pares i Mares de Alumnes de Mallorca (FAPA)  i la Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA) convocaren a una flashmob tots aquell qui criden per una educació de qualitat. A les 19.10 h començà la performança, que consistí en quatre accions: situar-se al passeig Sagrera sense les camisetes verdes, posar-se-les i fer sonar l'embut, acotar-se i fer silenci i, per últim, aixecar-se tots de cop dient "crida!".

D'aquesta manera que semblava festiva però que no ho era, les gairebé mil persones presents reivindicaren el dret a l'ensenyament públic. Tampoc no hi faltaren crits que reclamaven la dimissió del conseller d'Educació, Rafel Bosch.

La jornada d'ahir va servir, així mateix, per posar punt final a la recollida de signatures que FAPA Mallorca va començar fa uns mesos en contra de les retallades. Ahir varen fer la darrera gran recollida de suports en contra de les mesures que ja està aplicant el Govern de José Ramón Bauzá. Avui està previst que registrin a Presidència les més d'11.000 firmes que han recollit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid