Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Col·lectiu Albaïna anuncia mobilitzacions si no es garanteix la gratuïtat del túnel de Sóller

S'acumulen ja onze mesos d'impagament de la subvenció del Govern Balear per a fer efectiva la gratuïtat del túnel de Sóller per als residents de Sóller i Fornalutx. El col·lectiu Albaïna avisa que no es tolerarà cap alteració del dret dels residents de la vall a rebre la subvenció i anuncia mobilitzacions i protestes en el cas de que s'elimini aquesta ajuda o s'acumulin més pagaments endarrerits.

Passada ja una setmana d'ençà del ressò mediàtic que ha obtingut aquesta problemàtica, arran de la pancarta penjada a la boca del túnel per part Col·lectiu Albaïn, l'entitat valora positivament el fet de que la Conselleria d'Agricultura hagi fet una declaració d'intencions enrelació als pagaments endarrerits, tot i que no ho troba suficient que aquest només estigui habilitat, i a l'espera de liquiditat, fins al maig del 2011.

01/09/2011 00:24 Territori
Reivindiquen de nou la necessitat de que es garanteixi el dret a que els ciutadans de Sóller i de Fornalutx puguin disposar del túnel de forma gratuïta i permanent.

En el dia a dia a la vall es pot palpar com creix el malestar entre els afectats per aquests impagaments, que recorden que són al voltant de 6500, així com per el perill en la continuïtat de la subvenció en el cas de que el Govern Balear la suprimeixi per no considerar-la “prioritària”.  I és que aquesta en cap moment ha estat garantida a partir del pagament corresponent al maig del present any per part de la Conselleria d'Agricultura, la qual relega la decisió al Govern Balear.
 
Per saber-ne més:
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid