Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Patrimoni
El col·lectiu Albaïna denuncia l'abandonament el xalet municipal

L'actual estat permet que tothom hi pugui accedir, amb el perill que comporta pel mal estat en que es troba l’interior de l’edifici.

04/04/2012 Territori
El Col·lectiu Albaïna denuncia l’estat d’abandonament en què es troba el xalet de propietat municipal situat a la Platja de’n Repic, al Port de Sóller (Mallorca). D’ençà de fa més de dues setmanes la porta d’accés a peu de carrer es troba esbucada, i permet que tothom hi pugui accedir, amb el perill que comporta pel mal estat en que es troba l’interior de l’edifici. No tan sols això, assenyala Albaïna, a la vorera de davant de l’edifici es troba una canaonada de cablejat rompuda i un bloc de marès desprès que suposen un perill potencial per als infants.

Per tot això, tot i esser conscient de l’actual situació econòmica de les arques municipals, Albaïna considera escaient que es solucioni de la forma més immediata possible aquesta incidència. Segons el col•lectiu, la situació d’abandonament suposa una passa més en la pèrdua progressiva de patrimoni municipal i és una imatge desagradable per a tots els turistes que visiten el Port de Sóller i hi passen per davant.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid