Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Celebracions
1r aniversari del Col·lectiu Albaïna de Sóller

Segons l'entitat, "ha estat un any d'il·lusions i lluita per aconseguir un Sóller millor!"

28/06/2012 Res-pública

El Col·lectiu Albaïna celebra el seu primer aniversari el proper dijous 5 de juliol a partir de les 20h al Centre Cultural Can Dulce. L'entitat farà un repàs de la feina feta i per assolir, comptant amb la participació de representants de diferents moviments socials de Mallorca, que faran un balanç sobre la lluita per l'educació pública, pels drets socials i nacionals i per la llengua i la cultura. Tot seguit, es realitzarà un sopar a la fresca i es comptarà amb els coneguts músics Titot i David Rosell, que faran gaudir als assistents de les seves cançons.

Un any de lluita

Després d'un any farcit d'actes i activitats a Sóller per molts de motius, per una democràcia participativa, per la identitat del nostre poble, per la llengua i la cultura, per aconseguir un serveis públics a l'abast de tothom, per un desenvolupament sostenible i ecològic... Amb el bagatge de totes aquestes activitats al darrere i amb moltes ganes de dur-ne encara moltes més endavant, el Col·lectiu Albaïna ha decidit fer-ne un balanç i festejar-ho així com cal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid