Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#11setembre
Augmenta l’expectació per la concentració i manifestació de l’11 de setembre a Barcelona

La concentració i manifestació de la Diada serà el punt culminant de la Marxa cap a la Independència

07/08/2012 Política
Cartell de la convocatòria Cartell de la convocatòria

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat aquest 11 de setembre una concentració i manifestació per la independència de Catalunya el més unitària possible sota el lema: ‘Catalunya, nou Estat d’Europa’. A partir de les 17:00 hores avançaran columnes de gent des de diversos punts de la capital catalana fins a convergir a la Plaça de Catalunya, on a les 18:00 hores començarà l’acte polític. Posteriorment arrencarà la manifestació que arribarà fins al Parlament.

La concentració i manifestació de la Diada serà el punt culminant de la Marxa cap a la Independència, la primera gran acció de l’ANC des de la seva constitució, que va arrencar el passat 30 de juny a Lleida. L’Assemblea pretén que aquest Onze de Setembre marqui un punt de no retorn en el procés d’emancipació nacional, i és per aquest motiu que els seus representants estan mantenint trobades amb partits, sindicats i entitats perquè se sumin a la convocatòria. La membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea, Àngels Folch, ha remarcat el caràcter singular de la Diada: “la novetat no és només que volem que sigui unitària; és que sobrepassarà l’àmbit d’una manifestació”.

L’acte està aixecant una gran expectació a les xarxes socials, on han aparegut diverses pàgines i grups fent una crida a omplir els carrers de Barcelona. L’esdeveniment oficial de la manifestació a Facebook, creat el passat 20 de juliol, compta ja amb 18.450 confirmacions d’assistència, i creix a un ritme de més de 1.000 assistents diaris. A més dels autocars que sortiran d’arreu del territori, a la xarxa ja hi ha crides per arribar a Barcelona caminant, entre d’altres iniciatives que estan sorgint.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid