Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
La Marxa cap a la Indepedència al Maresme

L’alcalde de Premià Miquel Buch, Pep Riera, Francesc Ribera i Àlex Casanovas intervindran a l’acte final a Premià de Mar

20/07/2012 Política
Pragama de la Marxa al Maresme Pragama de la Marxa al Maresme
Demà arrencarà la segona Marxa cap a la Independència al Maresme, amb una caravana que recorrerà sis viles de la comarca amb l'objectiu de promocionar aquestes territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)i, coordinadament amb l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), convocar a tot el poble de Catalunya a participar a la gran concentració nacional que la Diada de l’11 de setembre tindrà lloc a Barcelona.

La Marxa partirà de Cabrera de Mar, passarà per Vilassar de Mar, Cabrils, Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, i es clourà a Premià de Mar. Al pas per cadascuna d’aquestes viles, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) convidarà tots els vilatans a afegir-se a la Marxa; demanarà als respectius alcaldes que li donin la benvinguda i els donarà el manifest de l’ANC.

El Miquel Buch, batlle de Premià de Mar, presidirà l’acte final de la caravana, que es farà a la plaça dels Països Catalans de Premià de Mar a les 20:00 hores. L'acte serà presentat per l’actor Àlex Casanovas, amb la participació d’en Pep Riera, d’Unió de Pagesos, i en Francesc Ribera “Titot”, cantant i escriptor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid