Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Viladamat cedirà part de la recaptació de la festa major als afectats per l'incendi

La comissió de festes ha decidit destinar el 10% dels guanys de la barra als damnificats pel foc de l'Alt Empordà

28/07/2012 Territori

Viladamat ha decidit bolcar-se en la campanya de suport als afectats per l'incendi de l'Alt Empordà, que va cremar 13.088 hectàrees i ha deixat gent sense casa. I ho farà coincidint amb la festa major que se celebra aquest cap de setmana.

Per això, la comissió de festes d'aquest municipi de l'Alt Empordà governat per la CUP, cedirà el 10% de la recaptació de la barra que aconsegueixi durant tots els dies de la festa als damnificats pels focs. Per això, la Plaça de l'Església ja llueix una pancarta donant a conèixer la decisió i amb el lema "La solidaritat és la tendresa dels pobles i l'arma dels pobres!".

La donació es farà a la iniciativa #focemporda que ha creat el Consell Comarcal de l'Alt Empordà per coordinar i donar informació sobre les accions que es duran a terme per ajudar les zones afectades pel foc i tornar així a la normalitat el més aviat possible. Segons explica l'ens, la pàgina web s'ha creat "per respondre l'allau de voluntaris i esdeveniments que s'estan organitzant per pal·liar els efectes davastadors del foc".

La festa major va començar dijous amb havaneres i va continuar divendres amb un pregó que va anar a càrrec de Francesc Ribera "Titot", cantant de Brams i regidor de la CUP a l'Ajuntament de Berga. Posteriorment es va celebrar un concert amb Mates Mates, The Toasters, Brams i Dj Chemical Panxuts. Al concert, Ribera va destacar la seva tornada a Viladamat després d'una dècada sense actuar-hi i va lloar la població afirmant "no passa gaire sovint que pugui felicitar els que manen", en referència a Irene Palol, l'alcaldessa, i el seu equip, de la CUP.

Aquest dissabte s'ha celebrat la Festa de l'Escuma, un espectacle infantil, la competició del pagès de ferro, ball i concert amb La Gramola, Miquel del Roig i DJ. Diumenge es faran sardanes amb la Principal de l'Escala i ball amb el grup Setson.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid