Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Presentacions del llibre "Terra Lliure, punt de partida"

Aquest dissabte s'enceten les presentacions del llibre que explica la història de Terra Lliure, dels orígens fins la desaparació de l'organització armada independentista

01/06/2012 Cultura

Aquest dissabte es presentarà a Granollers, a l'espai Anònims, el llibre Terra Lliure: Punt de partida (1979-1995) Una biografia autoritzada, que va aparèixer a finals d'abril editat per Edicions del 1979.

Durant els mesos de juny i juliol hi ha previstes diverses presentacions a càrrec dels quatre autors d'aquest llibre col·lectiu, tots exmilitants de l'organtizació clandestina, un dels quals recentment entrevistat per Llibertat.cat.

En aquest sentit, el web d'Edicions del 1979 també ha anunciat la creació d'una secció per dinamitzar les publicacions d'aquesta nova editorial independentista. "Avui es parla de mi" recollirà les ressenyes i articles relacionades amb el llibres publicats per aquesta editorial, un recull que ja s'ha portat a terme amb el llibre sobre la història de Terra Lliure.

Durant el mes de juny es realitzaran presentacions del llibre a Girona, Arbúcies i a Sants (Barcelona), i al mes de juliol hi ha previstes altres presentacions, una de les quals a Santa Coloma de Farners.

Granollers

Presentació de Terra Lliure. Punt de partida (1979-1995) Una biografia autoritzada a càrrec d'Agustí Barrera, historiador, i Pep Musté i Carles Benítez, dos dels autors del llibre

Dissabte 2 de juny a les 18:30h

c/Ricomà, 57, 08401, Granollers (Tel. 93 860 07 89)

Girona

Presentació de Terra Lliure. Punt de partida (1979-1995). Una biografia autoritzada a càrrec de Joan Rocamora i Pep Musté, coautors del llibre.

Organitza: Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Moviment de Defensa de la Terra (MDT).

Presentarà l’acte Toni Lecha, militant històric de l’Esquerra Independentista

Dijous, 7 de juny, a les 20h

Seu de la CUP i de Maulets de Girona. c/ de la Força, 7, baixos.

Sants

Presentació de Terra Lliure. Punt de partida (1979-1995). Una biografia autoritzada a càrrec de Carles Sastre, Carles Benítez i Joan Rocamora, coautors del llibre.

Organitza: Casal independentista “Jaume Compte” de Sants

Divendres 8 de juny 20h.

Casal independentista de Sants. C/Muntadas, 24, Vila de Sants (Barcelona)

Santa Coloma de Farners

Presentació de Terra Lliure.Punt de partida (1979-1995). Una biografia autoritzada i presentació del projecte d’Edicions de 1979.

Intervindrà Pep Musté, coautor del llibre i membre de la CUP de Montesquiu i del Casal Manuel Viusà de Vic.

Dijous 12 de juliol 20h.

Biblioteca Municipal Joan Vinyoli. Passeig Sant Salvador, 1.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid