Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La tercera edició de "Parla Terra Lliure..." a la venda

En motiu de la Diada Nacional i del 10è aniversari d'Edicions el Jonc, s'ha reeditat el que és ja un dels clàssic de l'editorial, el títol "Parla Terra Lliure. Els documents de l'organització armada catalana" en la que és la seva tercera edició d'ençà que l'any 2000 va aparèixer al mercat. El llibre aplega una part dels documents i textos que va produir l'organització armada catalana al llarg de dels seus anys d'existència. S'hi pot trobar des des de la Declaració de Principis fins als interessants documents aprovats a la III assemblea nacional.Ramon Usall ha fet el recull i Carles Sastre ha escrit el pròleg.

10/09/2009 17:38 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid