Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Canal 33 emetrà aquesta nit un documental sobre Terra Lliure

14.04.07 Canal33 emet aquesta nit a les  les 22:00 hores un documental sobre Terra Lliure ("Terra Lliure, punt final").

El documental, el primer que sobre aquesta temàtica emetrà TV3, ha estat escrit i dirigit per David Bassa, que ja l'havia abordada al llibre L'independentisme armat a la catalunya recent (Rourich, 2006). En la seva realització hi ha col·laborat també Euskal Telebista, que el passarà en basc i espanyol.

04/04/2007 16:17 Política
Al llarg de 70 minuts, aquest documental intentarà repassar els setze anys d'història de l'organització armada catalana. Per elaborar-lo s'han entrevistat vint-i-sis persones, entre les quals hi ha militants de Terra Lliure (Carles Sastre, Carles Benítez, Josep Serra, Josep Musté, David Martínez, etc.), politicòlegs com Roger Buch i membres destacats dels aparells repressius de l'Estat (Garzón o Martí Jusmet), del govern regional (Jordi Pujol) o d'ERC (Àngel Colom o Carod-Rovira).
 
Uns dies després de la seva emissió Llibertat.cat en publicarà una ressenya.
 

Per saber-ne més:
Història de Terra Lliure


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid