Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cooperativisme
Més de 70 persones a la presentació de "Som Energia" a Sóller

Prop de 70 persones assistiren el dissabte a la presentació de la cooperativa d’energia verda Som Energia. L’acte, organitzat conjuntament amb el Col·lectiu Albaïna i Almaeco, començà amb la projecció d’un documental explicatiu; tot seguit es passà a l’explicació del projecte a Mallorca i finalment s’obri un interessant torn de preguntes.

18/12/2011 Territori
SOM ENERGIA  és una cooperativa sense ànim de lucre nascuda a Girona el desembre de 2010, que volem impulsar el canvi de model energètic a partir del consum i producció d'energia d'origen renovable.

A Mallorca han format el grup local SOM ENERGIA MALLORCA. Es reuneixen habitualment a Palma cada dijous a les 17 hores. Actualment són unes 10 persones, tot i que s'hi van afegint col·laboradors i socis actius.

En aquests moments, el grup es dedica principalment a tasques de difusió de la cooperativa, captació de socis i organització de xerrades. A més, estan contactant amb entitats i particulars amb experiència i interès en la producció d'energia amb fonts renovables, per estudiar possibles oportunitats de col·laboració.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid