Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Massiva manifestació per la gratuïtat del Túnel de Sóller

Més de 500 persones han assistit a la manifestació, convocada per AVIV Bunyola i secundada per diversos col·lectius, entitats i associacions de veïns per a reclamar la gratuïtat del túnel de Sóller.

18/12/2011 Territori
La marxa, que han iniciat els bunyolins a les 10:30h a la plaça del poble, ha comptat amb un bon nombre de sollerics, un autobus ple i nombroses cotxades, que s’hi han sumat a l’alçada de Can Penasso. La mobilització ha seguit per la carretera de Sóller, fent una xiulada al passar per davant la casa de l’expresident Gabriel Cañellas, moment en el qual un membre del Col·lectiu Albaïna ha penjat a l’accés de l’habitatge una pancarta en la qual s’hi podia llegir “Pagam per sortir de casa nostra. Gràcies PP i gràcies Cañellas”.

Finalment, s’ha arribat just al davant del peatge del Túnel de Sóller, moment en el qual vàries persones han desplegat una pancarta al damunt de la boca del túnel amb el missatge “Túnel Gratuït”. Tot seguit s’ha procedit a la lectura del manifest per part dels col·lectius de Bunyola i els de Sóller.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid