Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#pambcn
Piulades davant el "suposat procés participatiu" del PAM a Barcelona

La CUP considera aquest procés una farsa participativa i que forma part d'una campanya de màrqueting polític

03/05/2012 Política

La CUP us anima a participar a traslladar "la nostra veu" a l'Ajuntament de Barcelona" mitjançant les piulades durante tot el dia d'avui davant el darrer dia del suposat procés participatiu del Programa d’actuació municipal (PAM). La formació us proposar utilitzar els següents missatges al twitter.

#pambcn que l'alcalde, els regidors, els alts càrrecs i els càrrecs de confiança del govern s'abaixeu un 60% el sou.
#pambcn que no es desnoni cap persona per motius econòmics en Barcelona.
#pambcn uns serveis públics de gestió pública, universals i de qualitat. No a les privatizacions.
#pambcn no més escoles en barracons.
#pambcn que expropieu els pisos buits. I que creeu un Parc Públic d'Habitatges amb aquests pisos.
#pambcn que desmantelleu el Centre d'Internament d'Estangers. No volem CIES ni a Barcelona ni enlloc.
#pambcn no més repressió política en Barcelona.

 

"Suposat procés participatiu"

El passat mes de març l'Ajuntament de Barcelona va posar en marxa el procés participatiu del Programa d’actuació municipal (PAM). Aquest programa és el conjunt d’actuacions que el Govern municipal es proposa dur a terme durant els propers quatre anys, al període 2012-2015.

Per participar en aquest procés, a més d’una pàgina web i d'uns tríptics en què el veí/veïna en qüestió pot triar quina proposta considera prioritària per a l’actuació municipal (economia, habitat urbà, associacions, persones i famílies, etc), el govern municipal ha habilitat un hashtag #pambcn a fi que via twitter s'adrecin les propostes.

Per a la CUP, tot aquest procés és una farsa so es te en compte el precedent procés participatiu engegat per aquest govern –el del pressupost municipal. I és que aquest nou procés no suposarà cap compromís per part del govern i que forma part d'una campanya de màrqueting polític que busca calmar el veïnat de Barcelona davant les conseqüències de les mesures polítiques que se'ls estan imposant.

Per la formació independentista, "la realitat, però, és tossuda i esclaridora, i aquesta realitat ens mostra que la pràctica política real del govern municipal de CiU, amb el suport del PP, implica la privatització dels serveis públics municipals (per exemple, reduint el suport i externalitzant les escoles bressol municipals), l’absoluta inoperància davant el drama de la inaccessibilitat a un habitatge digne, una gestió repressiva de l’espai públic, i una total complicitat amb el govern autonòmic a l’hora de retallar i malmetre la sanitat i l'educació públiques, entre d’altres mesures que en cap moment han estat sotmeses a decisió per part de la ciutadania i que, a més, es contradiuen amb la majoria de propostes del PAM. En conseqüència, les diferències socials i la pobresa no paren d'augmentar a la nostra ciutat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid