Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Patrimoni
La CUP per la protecció del cas antic de Sant Andreu a Barcelona

La formació presentarà al·legacions a la Modificació de Pla General Metropolità (MPGM)

09/02/2012 Res-pública
El nucli de Sant Andreu de la CUP a Barcelona dóna suport a les mobilitzacions i reivindicacions veïnals en relació a la Modificació de Pla General Metropolità de protecció del Nucli Històric de Sant Andreu.

També fa una crida a participar de les mobilitzacions populars en defensa del Casc i anima a tots els veïns i veïnes de Sant Andreu a presentar al•legacions. En aquesta línea la CUP anuncia que  presentarà al•legacions contra la MPGM.

La formació independentista i d'esquerres, considera que "ens trobem davant d’un projecte que no ha estat consultat als veïns i veïnes de forma prèvia a la seva aprovació inicial, no hi ha hagut cap comunicació formal per part del districte als veïns i veïnes afectades abans de la redacció del projecte, relegant la participació ciutadana únicament a la presentació d’al•legacions sense que aquestes tinguin caràcter vinculant. És un projecte realitzat des dels despatxos sense cap mena de consulta als implicats i que no respon en absolut a les demandes veïnals del poble de Sant Andreu. Hem de tenir en compte que el consell ciutadà que es va celebrar el darrer 17 de Gener únicament tenia un caràcter explicatiu del projecte sense que les opinions dels veïns fossin vinculants pel districte i sense que el Regidor Raimon Blasi es compromès a acceptar cap de les demandes allà plantejades"


Pla General Metropolità de l’any 1976


El MPGM revisa el Pla General Metropolità de l’any 1976 que preveia zones verdes, equipaments i vials, i afectava un total de 300 cases. Amb el MPGM s’han desafectat, és a dir, s’han salvat, un total de 240 cases, però encara es mantenen 60 cases afectades, part de les quals seran expropiades, en altres casos hauran de cedir part de la seva superfície i en alguns altres casos es manté l’afectació però no s’especifica què s’hi farà. Es preveu, entre altres, la creació del que anomenen des de les instàncies oficials “eixos cívics”, un que anirà des del C. de Malats fins a C. de Ruben Darío (passant pel carrer Jorba) i un altre que va des del Carrer Gran fins a la Meridiana (passant per la Riera de Sant Andreu)

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid