Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Juvenil
Maulets celebrarà el seu 24è aniversari al Maresme amb un concert a Calella

El concert, amb Obrint Pas, Eina, Pirat's i Raska, se celebrarà sota el lema "El jovent construïm independència i socialisme"

09/05/2012 Política

Maulets, el jovent independentista revolucionari, celebrarà els seus 24 anys al Maresme amb un concert que tindrà lloc divendres 18 de maig a Calella. L'organització va començar a treballar en aquesta comarca l'any 1988 i des de llavors fins ara s'ha anat estenent per les diferents poblacions del Maresme.

L'esdeveniment es desenvoluparà sota el lema "El jovent construïm independència i socialisme" i comptarà amb les actuacions d'Obrint Pas, Eina, Pirat's Sound Sistema i Raska. Les entrades es poden comprar en línia o des de diversos punts de venda. El concert tincrà lloc a la fàbrica Llobet de Calella a partir de les deu de la nit.

"Ens ho han posat difícil amb multes i repressió, però seguim aquí a les viles de la nostra comarca, difonent el nostre missatge sense que ningú ens faci callar. Encarant ja la unitat entre les dues organitzacions juvenils de l'EI, ens reafirmem en la nostra aposta per la vertebració d'un moviment juvenil de masses i per la unitat popular cap a la independència i el socialisme", explica l'organització.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid