Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Celebració del 20è aniversari de Maulets al Maresme

El passat dissabte dia 5 d'abril, Maulets, el jovent independentista revolucionari va organitzar al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar (el Maresme) el primer d'un seguit d'actes per celebrar els seus 20 anys com a organització de joves independentista. L'acte va començar a les 20h del vespre amb una xerrada sobre els 20 anys de l'organització amb la participació d'en Juli Cuéllar i en David Caldeira exmilitants de Maulets a la comarca.

09/04/2008 14:28 Política
El primer va explicar la seva militància i el procés de confluència entre les que eren les dues organitzacions juvenils independentistes de finals dels anys 90: Maulets i les JIR. David Caldeira, al seu torn va comentar els motius pels quals aquest acte es celebrava a una població com Arenys de Mar així com també repassà la història del moviment independentista al poble. Elena Ortega, militant de l'assemblea de Maulets de Mataró va concloure la xerrada constatant que al Maresme hi ha hagut permanentment durant aquests vint anys assemblees de Maulets i que, malgrat alts i baixos, cal continuar treballant per enfortir encara més el projecte de l'Esquerra Independentista.
 
A continuació, un centenar de persones van poder gaudir del sopar popular a base de botifarres i cansalada a la brasa, pa amb tomàquet, amanides i coca de forner d'Arenys de Munt.
 
A quarts de dotze de la nit va començar el concert de Miquel del Roig que, durant gairebé dues hores seguides, va estar animant la festa i fent cantar i ballar a les més de 200 persones que estaven a la sala gran del Calisay. L'espetec final el va donar el pd Fot-li-foc, amb ritmes a consciència.
 
L'acte també va servir per ajuntar diferents generacions de Maulets; des dels fundadors de l'organització de joves a la comarca ara fa 20 anys, als i les actuals militants.
 
Les diverses assemblees del Maresme valorem molt positivament aquest primer acte de celebració dels 20 anys de Maulets a la comarca. 
 
Per saber-ne més:
 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid