Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1a Marxa juvenil en defensa del territori del Maresme

Les assemblees de joves, organitzacions juvenils i joves a títol individual de la comarca preocupades per l'imminent execució del projecte Ronda Maresme convoquem pel proper diumenge dia 20 de març a les 11:30 del matí a l'ajuntament de Vilassar de Mar la Primera Marxa juvenil en defensa del territori.
 
La marxa recorrerà el municipi citat, part de Cabrils i finalitzarà a Vilassar. L'objectiu de la mateixa és implicar les joves en la lluita contra la construcció dels laterals i per una alternativa a la destrucció del territori. 
 

15/03/2011 02:53 Territori
Els organitzadors fan una crida a totes aquelles persones sensibilitzades en aquest aspecte a participar-ne. També informen, a més a més, que disposaran d'un servei de premsa propi per subministrar-vos les fotografies, talls de vídeo i cròniques de la mateixa.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid