Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En Marxa
Llibertat.cat i el documental de l'Operació Garzón, a la revista de Maulets

L'article central de la publicació nacional de Maulets, "En Marxa!", està dedicat al conflicte de l'aigua

16/04/2012 Comunicació
El 5è número de la publicació nacional de Maulets dedica un espai a Llibertat.cat i al documental sobre l'Operació Garzón. A l'apartat de mitjans, "En Marxa!" parla dels passos endavant que han dut a terme Llibertat.cat i La Directa des de la posada en marxa de les noves pàgines web i repassa l'èxit de la campanya de micromecenatge que farà possible el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català".

El 5è número de la publicació nacional del jovent independentista revolucionari, per a la primavera de 2012, es distribuirà en format revista arreu dels Països Catalans i també es pot llegir a través d'internet.

La publicació compta amb un article d'opinió de l'articulista de Llibertat.cat Nel·la Saborit basat en el text "Un tren amb molta cua" sobre el corredor mediterrani. Maulets considera que enmig de la confusió que ha generat el govern espanyol envers aquesta inversió cal conèixer els avantatges i inconvenients d'una obra tan transcendental i generar opinió.

En el seu editorial, "En Marxa!" se centra en la caducitat tant del capitalisme com de la Constitució espanyola i insisteix en "la necessitat de disposar d'organitzacions sòlides, amb empremta i estructura, per tal d'afrontar la situació política actual, que reclama canvis socials i nacionals", en referència a la confluència entre les dues organitzacions juvenils de l'Esquerra Independentista: la CAJEI i Maulets.

A la secció de Lluites locals, el 5è número divulga la plataforma unitària Castelló per la Llengua, així com també del nou casal Tio Cuc d'Alacant, un nou espai per a les lluites populars que de ben segur que aportarà bones dinàmiques de lluita a la ciutat.

En aquesta revista, Maulets es fa ressò del conflicte de l'aigua als Països Catalans amb un article central dedicat a aquesta temàtica. Tot i ser un bé escàs, la crisi econòmica torna a estirar la corda de la malversació ecològica a fi d'aconseguir la tan buscada barra lliure especulativa. Tot això enmig d'un panorama polític que tant en el passat com en el present ha emprat l'aigua com a moneda electoral i pel creixement insostenible i el desastre ecològic.

Pel que fa a la temàtica internacional, Pernando Barrena, portaveu de l'Esquerra Abertzale, explica els reptes polítics d'Euskal Herria, a través d'una entrevista a dues pàgines.

Finalment, la contraportada està dedica a la campanya d'homenatge a Joan Fuster, impulsada per l'organització, fent ús de l'avinentesa que enguany se celebra el 50è aniversari de la publicació de "Nosaltres, els valencians", el 90è del seu naixement i el 20 de la seva mort.
Valora
Rànquings
  1. El fonamentalisme d’estat o la religió de les porres, la propaganda i la impunitat criminal
  2. Jordi Puig denuncia que per sobre de "la meva la salut" defensen "la seva llengua"
  3. La xarxa europea FUEN tria Altafulla per acollir la trobada del grup de treball Non-Kin State, de nacions i minories sense estat
  4. Un llistat complet dels 53.000 socis que tenia l’ANC el 2017 en mans dels Mossos i la Policia espanyola
  5. L'esperit de les llistes de país
  6. La Intersindical es concentra davant dels establiments de Veritas
  7. Poble Lliure: "A Catalunya cal articular un Front popular, republicà i antifeixista per la Independència"
  8. Decidim i València és Refugi manifesten la seva repulsa absoluta davant qualsevol acte racista
  9. Joaquim Casamitjana, de l’independentisme a la resistència antinazi
  10. Un ebrenc a judici per les protestes contra la sentència del Procés
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid