Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP proposa que l'Ajuntament de Reus doni suport a #novullpagar i a Laura Gómez

La formació anuncia que participarà en el #novullpagar popular que arrencarà a les 11.30 des del parc Sant Jordi de Reus, i animem a tota la ciutadania a participar-hi.

16/05/2012 Política

El grup municipal de la CUP presentarà a la Junta de Portaveus d'aquest divendres dues propostes de suport a la campanya #novullpagar a les autopistes i a la sindicalista empresonada Laura Gómez. El partit independentista insta els reusencs a participar en la campanya per no pagar als peatges i als actes del #novullpagar popular que es realitzaran aquest diumenge.

Per altra banda, el text de la declaració també insta a la Generalitat de Catalunya i al govern espanyol a ordenar el desmantellament de tots els peatges, establerts en trams de l’autopista que ja hagin estat amortitzats per l’empresa Abertis.

La segona de les dues propostes presentades, insta a l’Ajuntament a exigir a les institucions judicials i a la Generalitat de Catalunya l’alliberament de la sindicalista barcelonina Laura Gómez, que està empresonada per cremar uns trossos de paper i una capsa de cartró davant la seu de la Borsa de Barcelona. Una mesura desproporcionada i que representa un abús de l’autoritat en tota regla.

Per aquest motiu, la proposta de declaració també insta a l’Ajuntament a denunciar els i les responsables polítiques que estan generant un clima autoritari per acabar amb drets i llibertats, per criminalitzar, acovardir i intimidar a tota la població que no es resigna a seguir lluitant contra les retallades socials i laborals.

Per últim, la declaració també insta a l’Ajuntament a solidaritzar-se amb totes les persones detingudes i agredides arran de la jornada de vaga general del 29-M i en les protestes desencadenades per aquesta operació repressiva. Cal remarcar, que només a Tarragona el nombre de detinguts i detingudes a superat la desena.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid