Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#novullpagar
La CUP inicia una campanya perquè els ajuntaments rebutgin els peatges

Càrrecs electes de la formació al Gironès anuncien noves mesures en defensa de les infraestructures gironines i animen la ciutadania a secundar la convocatòria del 20 de maig

11/05/2012 Política

La CUP ha celebrat aquest matí una roda de premsa al peatge de l'AP-7 de Girona sud, a Salt, per anunciar noves mesures en defensa de les infraestructures gironines. Recentment la formació ja va dur al ple del Consell una moció denunciant l'estat de la N-II, tal com ha explicat l'alcalde de Celrà i portaveu de la formació al Consell Comarcal, Dani Cornellà, i que durant les darreres setmanes diversos regidors i alcaldes de la CUP s'han negat públicament a pagar peatges, per mostrar el suport de la formació a la campanya #novullpagar.

En la roda de premsa, els principals càrrecs electes de la formació al Gironès han anunciat que durant les pròximes setmanes presentaran mocions als plens municipals per tal que els ajuntaments donin suport a la campanya #novullpagar i reclamin la gratuïtat de l'AP-7. Ahir el text ja va ser aprovat a Bordils, tal com ha explicat el portaveu de la CUP en aquest municipi, Albert Serrats, i dilluns que ve la moció es debatrà al ple de l'Ajuntament de Girona.

Posteriorment serà el torn dels ajuntaments de Salt i Celrà. En aquest sentit, el portaveu de la CUP al consistori gironí, Jordi Navarro, ha fet una crida als ajuntaments gironins a denunciar "aquest màfia empresarial anomenada Abertis, que porta anys enriquint-se a costa d'escurar les butxaques de les ciutadanes i els ciutadans".

Suport als actes del 20 de maig i la marxa lenta a l’N-II

La compareixença davant dels mitjans, en què també han participat els dos regidors d'Independents Per Salt, Ferran Burch i Eva Rigau, i el regidor de la CUP a Girona i membre de Reagrupament, Carles Bonaventura, ha servit per anunciar el suport de la CUP a les accions convocades per la campanya #novullpagar de cares al 20 de maig. La formació ha explicat que convocarà caravanes de vehicles en diferents punts de les comarques gironines per tal de secundar l'acció de forma conjunta.

La CUP també ha aprofitat per mostrar el suport a la 3a marxa lenta a l'N-II, que sortirà demà al matí des de la facultat de ciències de la UdG, a Montilivi, i recorrerà aquesta carretera fins a Figueres, per denunciar el mal estat en què es troba.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid