Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corredor de la mort
Marxa lenta a l'N-II per reclamar una carretera digna

Es farà el recorregut de Girona fins a Figueres a la velocitat mínima permesa com a signe de protesta per la perillositat que presenta aquesta carretera en quasi tot el seu recorregut.

11/05/2012 Política

Aquest dissabte a dos quarts d'onze del matí se celebrarà la tercera Marxa lenta per l'N-II, conegut popularment com el corredor de la mort per la perillositat extrema de la carretera i el nombre de víctimes mortals que acumula.

La marxa partirà de l'aparcament de la Facultat de Ciències de la UdG i farà el recorregut de Girona fins a Figueres a la velocitat mínima permesa com a signe de protesta per la perillositat que presenta aquesta carretera en quasi tot el seu recorregut.

Els convocants denuncien que una de les carreteres més transitades de tot l'Estat i la principal via de comunicació amb l'estat francès "no reuneix les condicions òptimes per als usuaris i presenta un perill constant per a tots aquells conductors que la utilitzen".

Així mateix, i tenint en compte que es tracta de la segona carretera nacional i, per tant, una de les més importants de l'Estat, realitzaran una conducció pròpia i adient a les circumstàncies de tal via "en favor de la seguretat i precaució viària, i esperant que se solucioni el problema el més aviat possible, o que fins que no se solucioni el problema, l'AP-7 sigui gratuïta com a altres indrets de l'Estat".

A la primera marxa lenta, el 3 de març, hi van participar 10 cotxes i a la segona, el 14 d'abril, el doble de cotxes i també motos. Per aquest dissabte fan una crida als conductors perquè hi participin i aconseguir així una protesta amb un bon nombre de vehicles.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid