Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corredor de la mort
Marxa lenta a l'N-II per reclamar una carretera digna

Es farà el recorregut de Girona fins a Figueres a la velocitat mínima permesa com a signe de protesta per la perillositat que presenta aquesta carretera en quasi tot el seu recorregut.

11/05/2012 Política

Aquest dissabte a dos quarts d'onze del matí se celebrarà la tercera Marxa lenta per l'N-II, conegut popularment com el corredor de la mort per la perillositat extrema de la carretera i el nombre de víctimes mortals que acumula.

La marxa partirà de l'aparcament de la Facultat de Ciències de la UdG i farà el recorregut de Girona fins a Figueres a la velocitat mínima permesa com a signe de protesta per la perillositat que presenta aquesta carretera en quasi tot el seu recorregut.

Els convocants denuncien que una de les carreteres més transitades de tot l'Estat i la principal via de comunicació amb l'estat francès "no reuneix les condicions òptimes per als usuaris i presenta un perill constant per a tots aquells conductors que la utilitzen".

Així mateix, i tenint en compte que es tracta de la segona carretera nacional i, per tant, una de les més importants de l'Estat, realitzaran una conducció pròpia i adient a les circumstàncies de tal via "en favor de la seguretat i precaució viària, i esperant que se solucioni el problema el més aviat possible, o que fins que no se solucioni el problema, l'AP-7 sigui gratuïta com a altres indrets de l'Estat".

A la primera marxa lenta, el 3 de març, hi van participar 10 cotxes i a la segona, el 14 d'abril, el doble de cotxes i també motos. Per aquest dissabte fan una crida als conductors perquè hi participin i aconseguir així una protesta amb un bon nombre de vehicles.

 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid