Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Responsables de la Crisi
Encartellades a entitats bancàries de Palma

Maulets Mallorca ha anunciat que el proper 25 de maig Maulets tornarà a celebrar la Festa per la Independència.

04/05/2012 Política

En el marc de la campanya ACTUA!,  Maulets Mallorca ha realitzat diverses encartellades a diferents sucursals bancàries del barri de Es Fort L'activitat ha consistit en l'encartellada de diverses pancartes amb lemes contra la usura i el rescat als bancs amb doblers públics. Entre les entitats encartellades es troben "la Caixa" i Caja Madrid.

Amb aquesta acció han volgut cridar l'atenció damunt el paper central que exerceixen els bancs per l'actual model d'explotació i precarietat social: negant-li el dret a l'habitatge a famílies que passen dificultats, enriquint-se gràcies a l'especulació, dificultant la empancipació del jovent, participant de la especulació urbanística i la destrucció del territori...

 

Fa una setmana, Maulets presentava en roda de premsa davant l'Ajuntament de Palma una nova campanya: Actua! Durant l'acte es van donar diferents detalls d'aquesta iniciativa, que denunciarà les retallades socials des d'una perspectiva juvenil, i també anirà contra els vertaders responsables de la crisi: polítics, empresaris i banquers.

A la roda de premsa es presentae divers material de la campanya: tres models de cartells, xapes i s'han anunciat les activitats previstes, començant per la propera manifestació de l'1 de maig, a més de tot tipus d'accions, xerrades informatives, etc. També es va anunciar que el proper 25 de maig Maulets tornarem a celebrar la Festa per la Independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid