Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Reis Mags d'Orient porten carbó als ajuntaments, bancs i Mossos d'Esquadra del Maresme

Les cartes que les diferents assemblees de Maulets del Maresme van fer als Reis Mags han tingut èxit: els Reis han portat carbó als ajuntaments de la comarca que no s'han portat bé, així com a alguns bancs i caixes.
 
La majoria d'aquestes cartes havien demanat carbó pels ajuntaments de Mataró, Cabrils, Premià de Mar i Argentona per la poca participació ciutadana d'aquests pobles i ciutats, així com també s'ha destacat els nivells d'atur massius que viu la nostra comarca.

06/01/2011 22:07 Drets i Llibertats
Un altre dels temes que han sorgit en comú ha estat la destrucció del territori i del patrimoni cultural: a Argentona s'hi parla de la Pedrera de La Feu, del tren orbital, de la Ronda Maresme i de l'abandó de la casa modernista de Can Puig i Cadafalch; la carta de Premià també parla de la Ronda Maresme i del transvasament de sorra a les platges que està malmetent els ecosistemes marins; a Mataró s'hi parlava de la Ronda Mataró-Ronda Maresme, de Can Soleret i de Can Fàbregas i de Caralt (i el Corte Inglés que s'hi farà al seu lloc); i a Cabrils la qüestió de l'aqüeducte de Santa Helena del segle XVII. A Cabrils també es destacava la desconnexió que pateix el poble sense autobusos que el connectin amb Vilassar de Mar o Barcelona.
 
Altres institucions que han rebut carbó són els bancs i caixes per la crisi provocada per les financeres i també han rebut carbó els Mossos d'Esquadra per la detenció de l'independentista Eudald d'Argentona i la persecució que sofrim encara avui els independentistes de la comarca.
 
Però no tot ha estat carbó: les cartes demanaven també felicitat per totes les persones que han estat lluitant dia a dia per aconseguir que aquest sigui un país lliure i més just, entre els quals les persones que van impulsar les consultes independentistes.
 
Esperen que l'any vinent puguem desitjar més felicitat i menys carbó
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid