Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Es constitueix el nucli de l'ANC a la Pobla de Lillet

L'Assemblea Nacional Catalana ja compta amb més de 250 nuclis i continua creixent amb força a les comarques del nostre país

05/04/2012 Política
El passat diumenge 31 de març més d'una trentena de persones es van reunir a la sala de plens de l'Ajuntament de la Pobla de Lillet (Berguedà) per signar l'acta de constitució del nou nucli de l'Assemblea Nacional Catalana. En l'acte hi van assistir veïns i veïnes del municipi, moltes de les quals ja havien participat a la Plataforma la Pobla de Lillet Decideix, en la consulta per la independència que es va celebrar el 28 de febrer del 2010.

La Pobla de Lillet per la Independència ja havia organitzat una primera trobada el passat dissabte 24 de març a la tarda on van convidar el portaveu de l'ANC de Berga per presentar els objectius i el full de ruta de l'Assemblea Nacional Catalana, constituïda el passat 10 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona i les tasques que actualment s'estan duent a terme des de Berga per assolir les fites proposades.

Demà divendres, el nucli de l'ANC aprofitarà el mercat artesà medieval que es celebra de forma anual al municipi per donar a conèixer la nova assemblea local a través d'una parada informativa on també es podran adquirir les estelades de l'Assemblea que el nucli de Berga va idear per penjar als balcons.

Actualment, l'Assemblea Comarcal del Berguedà ja compta amb 5 nuclis locals constituïts (Berga, Gironella, Puig-Reig, Olvan i la Pobla de Lillet) i diversos municipis treballant per constituir-se pròximament.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid