Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
L'Assemblea Nacional Catalana desborda les previsions a Terrassa

La quantitat de gent que va voler ser a l'acte de presentació de l'ANC a Terrassa va obligar a canviar la sala petita de l'edifici pel gran auditori Alfons Vallhonrat. L'ANC ja cpmpta amb 400 simpatitzants i 40 adherits a Terrassa

06/03/2012 Política
La presentació de la l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)-Terrassa per la Independència es va desbordar ahir al vespre.. Els organitzadors de l'acte de presentació a la ciutat han hagut de traslladar l'acte a la sala gran del Centre Cultural d'Unnim, segons informa  Nació Digital

La sala petita de l'edifici no ha estat suficient per a encabir la munió de gent que ha volgut escoltar les paraules de l'escriptora Patrícia Gabancho; el sociòleg Salvador Cardús; la membre del secretariat de l'ANC Ángels Folch, i la coordinadora local Margarida Boada. Més de 600 persones han atapeït l'auditori Alfons Vallhonrat. La resposta ha superat totes les expectatives.

Patrícia Gabancho va començar afirmant que el catalanisme "ha fracassat". L'escriptora va recordar que la modernització d'Espanya s'ha fet contra Catalunya i va recordar que no hi ha cap país del món on un TGV no arribi a la frontera. És un fet, ha dit, que demostra que s'aposta només per un model amb un gran Madrid centralitzador de tot. La periodista no va oblidar mencionar els atacs sistemàtics al català, plasmats en les retallades a l'Estatut i en la conversió de Catalunya en una regió. Gabancho va acabar el discurs amb un "regalem la llibertat als nostres fills!".

Àngels Folch va remarcar que el projecte de l'Assemblea de Catalunya està obert a tothom, i que no s'ha de fer absolutament cap passa que porti a un enfrontament o divisió de la ciutadania que aposta per la independència.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid