Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Aturen altre cop el desnonament a la Canonja

Un centenar de persones han assistit a la convocatòria de la PAH de Tarragona per tal d’evitar el desnonament i reclamar la dació en pagament.

13/04/2012 Drets i Llibertats
El carrer Verge de les Neus s’ha omplert de solidaritat per part dels moviments populars i veïns de Tarragona i de la Canonja en motiu de l’avís d’un desnonament al número 27. Es tracta d’una família amb tres fills que després de l’atur els és impossible seguir pagant el cost de la hipoteca de la seva primera residència al municipi del Tarragonès (Tarragonès), segons informa Pobleviu.cat

Un centenar de persones han assistit a la convocatòria de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Tarragona per tal d’evitar el desnonament i reclamar la dació en pagament. Dies abans, propietaris, banc i Plataforma s’havien trobat i sembla que existeix la possibilitat que hi hagi dació en pagament.

Tot i la presència des de primera hora del cos dels Mossos d’Esquadra, no han intervingut en cap moment i el diàleg s’ha fet al marge del gruix de gent que pretenia bloquejar l’entrada de l’edifici. En acabar i saber-se la notícia, els afectats han agraït el suport i s’han congratulat per la victòria. Una victòria que no estarà confirmada fins que l’advocat no vagi als jutjats i es resolgui la situació. Per tant, de moment no hi ha data per a un proper desnonament.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid