Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Presentació de les Assembles Territorials del Baix Llobregat

Unes 400 persones s'apleguen a Can Massalera de Sant Boi a la presentació de de les Assemblees Territorials de l'ANC al Baix Llobregat.

25/03/2012 Política
Jaume Marfany, del Consell Permanent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), va presentar l'acte i va donar pas als convidats. En primer lloc, va parlar Lourdes Arderívol, de Sant Boi decideix independència. Tot seguit, en Pere Pugès, del Secretariat Nacional de l'ANC va dedicar la seva exposició a explicar els antecedents de l'ANC i tot el camí fet fins al dia d'avui. També va parlar del futur i de totes les etapes previstes en el Full de Ruta aprovat en l'Assemblea Constituent del 10 de març passat, segons informa el Bloc CALdesplugues

Després, va intervenir Carme Forcadell, membre també del Secretariat Nacional de l'ANC. La seva exposició va girar a l'entorn de per què volem la independència i quina ha de ser la nostra actitud per tal d'aconseguir-la.

L'acte va comptar amb la col·laboració inestimable de Montserrat Carulla, que es vca presentar de la següent manera: "Sóc Montserrat Carulla. Actriu i independentista." La seva veu, extraordinària i incofusible, va omplir la sala amb poemes com "Assaig de càntic en el temple" o "La campana de Sant Honorat".

Finalment, Marcel Casellas va tancar l'acte amb la seva actuació que va servir de distensió ide relax després que les emocioins i la tensió estiguessin a flor de pell.

Jaume Marfany va  cloure l'acte tot dient que: "Que l'acte d'avui ens serveixi per reflexionar que sense Estat propi el futur del nostre país i amb ell el de tots nosaltres continuarà sent un futur de dependència econòmica, política, lingüística i cultural que impedirà que la societat catalana pugui ser més lliure, més justa i més solidària. Companyes i companys, segur que coincidirem un dia o altre en aquest camí cap a la llibertat."

Hi eren presents les assemblees de Begues, Castelldefels, Cervelló, Cornellà, Gavà, Esplugues, Molins de Rei, Pallejà, El Prat, Sant Boi, Sant Climent, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Viladecans i la subcomarcal del Montserratí.

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid