Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Èxit en la presentació de l'ANC a Viladecans

L’auditori Pau Picasso es va emplenar amb l’assistència aproximada d’unes 120 persones per tal d’escoltar les ponències d’en Jaume Marfany, en Carles Benítez i en Ramón Carner.

28/02/2012 Política
Dissabte passat es va dur a terme la presentació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Viladecans. Aquest acte s'insereix dins del procés que les diferents assemblees territorials estan desenvolupant abans que el dia 10 de març es faci a Barcelona l'acte central de constitució de l'ANC.

Primerament, es va passar un vídeo elaborat per les territorials del Baix Llobregat on s’explica diversos motius pels quals es dona suport a l’ANC, així com una explicació breu del Full de Ruta aprovat a la Conferència Nacional per l’Estat Propi l’Abril del 2011. Acte seguit, va intervenir en Jaume Marfany, membre del Consell Permanent, que va explicar d’on prové l’ANC, com s’estructura i el full de ruta aprovat a l’Abril del 2011. Un cop havia parlar en Jaume Marfany, es va passar un emotiu vídeo de la intervenció de Pau Casals a Nacions Unides.

En Carles Benítez va fer una explicació sobre la seva experiencia en la lluita de l’independentisme d’esquerres a la comarcal del Baix Llobregat i remarcà que si actualment hi ha una consciencia independentista com l’actual és degut a la lluita al carrer de l’esquerra independentista. Benítes va recordar a militants indepenedentistes  de la comarca que han deixat la vida per defensar el país. També va recordar a persones que s'havien caracteritzat per la seva tasca al si de l'independentisme. "A uns i altres, segur que el hagués agradat esta aqui avui amb nosaltres", va dir. Acte seguit va remarcar que gràcies a la constitució de l’ANC a la Catalunya Nord, es començava a pensar més en clau de la nació sencera, i no només del Principat.

En Ramón Carner, des del Cercle Català de Negocis, va explicar en què consistia la seva associació i va remarcar que els interessos de la petita burgesia passaven per la sobirania nacional, i que a les grans patronals catalanes no els interessava un procés de ruptura amb els estats espanyol i francés.

L'acte es va cloure solemnement amb diverses cançons i el cant dels Segadors.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid