Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
"Vilassar de Mar per la independència" fa el ple en la seva presentació

A L'acte van intervenir com membres del consell permanent de l'ANC , en Carles Castellanos I en Pep Riera I com "Vilassar de mar per la independència" en Vicenç Vall.
 

20/02/2012 Política
Divendres  passat va tenir lloc la presentació de la plataforma ciutadana "Vilassar per la Independència" a la sala Galbany de la localitat. El local va quedar petita per les més de 100 persones que van assistir -hi.
 
 A l'acte van intervenir com membres del consell permanent , en Carles Castellanos I en Pep Riera I com ·Vilassar de mar per la independència" en Vicenç Vall.

 Carles castellanos va dir que "L'Estat català permetrà, tot superant l'espoliació fiscal i per mitjà de la dinamització de la democràcia participativa un avanç importantíssim en la nostra vida de cada dia."
 
"La Independència permetrà la gestió col·lectiva dels serveis d'Educació, de Salut, de Transport, d'Energia i de Comunicació, és a dir, el manteniment i l'expansió de l'Estat del benestar, i el coneixement i l'ús generalitzat de la llengua catalana" va afirmar Carles Castellanos.

A la seva intervenció Vicenc Valls, va retre un homenatge a totes les persones que han deixat la vida o patit repressió per la defensa de la nostra llibertat I va fer una crida a tots I totes a integrar-se I treballar a Vilassar de Mar per la independència

 A continuació es va fer balanc de la tasca feta per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al territori I també es va explicar la feina que es feia localment.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid