Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Actes de suport als 4 independentistes detinguts a la Diada de Mallorca

Els actes volen recollir fons ja que els quatre impunitats s’enfronten a una petició fiscal de 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa

24/03/2012 Drets i Llibertats
El proper cap de setmana, els dies 30 i 31 de març, Manacor i Sóller acolliran dos actes de suport als quatre independentistes acusats d'ultratge a la bandera espanyola i d'agressió als agents de la policia espanyola en els incidents de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.

Aquell dia es van produir aldarulls quan la policia espanyola i un grup de feixistes van atacar la manifestació de l’Esquerra Independentista. Dies més tard quatre independentistes, dos d’ells militants d’Endavant (OSAN), foren detinguts i acusats de participar en aquests incidents.

A hores d’ara aquestes quatre persones s’enfronten a una petició fiscal de 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa. És per això que el grup de suport ha organitzat aquestes xerrades i un sopar per recollir fons per a la defensa. Els actes tindran lloc divendres a les nou al local de l'OCB de Manacor amb la col·laboració de Xítxeros amb Empenta i dissabte a les vuit al Casal La Victòria de Sóller amb la col·laboració del Col·lectiu Albaïna.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid