Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Milers de cartells denuncien les retallades a TMB

Demà hi hauran assemblees de treballadors de Bus i Metro a les 9.15h i a les 16.30 h a Cotxeres de Sants

07/02/2012 Drets i Llibertats
Al igual que amb la mobilització pels 2 dies, el Comitè de conveni ha començat a denunciar públicament a través de cartells el paper de responsable que té Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i President de l’AMB, per tot el conflicte obert a TMB.

Els autobusos i les marquesines han aparegut repletes de cartells que mostren clarament que els treballadors/es de Bus i Metro no deixaran passar cap retallada, ni cap incompliment de conveni col·lectiu, com el que està realitzant la Direcció de TMB.

En el cas dels Busos això significa que no pagar els endarreriments de 2011 representen per a cada treballador d’autobusos de TMB una perduda de 700€ i no actualitzar les taules 2012 i no complir amb els 5 minuts d’incidencia significa que cada mes cobrarem 50€ menys.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid