Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte de presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a Sant Feliu de Guíxols

L’Assemblea Comarcal del Baix Empordà per la Independència es va presentar la nit del 21 d’octubre passat a Sant Feliu de Guíxols. Més de 400 persones van seguir l'acte de constitució del nucli comarcal de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), amb la presència destacable de Lluís Llach.

Tots els ponents van insistir en la importància del moviment imparable que s’ha iniciat en la societat civil i que és el motor per anar avançant cap a la independència de Catalunya. Des dels impulsors d'aquesta Assemblea Nacional Catalana es valora molt positivament que l'ANC s'estigui estenent territorialment com una taca d’oli i com a expressió de moviment transversal.

24/10/2011 18:18 Política

L'acte de presentació d'aquest nucli comarcal va comptar amb les intervencions de Josep Albertí, membre del secretariat de l’ ANC i impulsor comarcal, va parlar en primer lloc per presentar l’Assemblea Comarcal Baix Empordà per la Independència.

Assumpció Cantalozella, llicenciada en filologia catalana i escriptora, va exposar de manera molt convincent tres d’entre els mil motius que ens aboquen a ser independents.

Lluís Llach, membre del Consell Permanent de l’ANC ens va exposar els motius per afegir-nos a la ja llarga llista d’ adherits a aquest moviment cívic que té com a finalitat la consecució d’un Estat Propi el més aviat possible.

 Pere Pugés, membre fundador del Moviment per a la Independència (MxI), va explicar el Full de Ruta per aconseguir-ho, i perquè no tenir por de demanar-ho.

Olga Cercós va actuar com a presentadora, i amb la seva habitual delicadesa ens va anar conduint durant les dues hores que va durar, i que es va iniciar amb la presència a l’ escenari de l’Orquestra acn_sant_feliu_de_guxols_llachde Cambra del Baix Empordà i de la Coral formada per cantaires de diverses Corals del Baix Empordà. Amb tot l’auditori dempeus, ens van oferir un emotiu Cant de la Senyera, sota la direcció de Rafael Subirachs.

Durant l'acte també es va projectar el Lipdub per la Independència filmat a Vici la Declaració Fundacional de l’ANC, que donar pas seguidament a les intervencions dels ponents.

Per acabar, Rafael Subirachs va convidar tothom a afegir-se al Cant dels Segadors, novament amb l’orquestra i corals dalt de l’escenari.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid