Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Nacional Catalana crida a manifestar-se per l'estat propi

L'Assemblea Nacional Catalana ha fet una crida al poble de Catalunya a manifestar-se el proper 11 de setembre per commemorar la nostra Diada Nacional amb el lema "Som una Nació. Volem Estat propi".

L'ANC considera que "ha arribat l'hora treballar sense embuts per la independència i de proclamar que volem un estat propi perquè és l'única solució que té Catalunya si vol sobreviure com a nació diferenciada dins d'Europa". "Ara més que mai volem la independència, volem un estat propi que ens permeti encarar el futur amb dignitat", proclama.

07/09/2011 10:53 Política
En aquest sentit, demana als independentistes que s'impliquin i que surtin al carrer el proper 11 de Setembre tant a les manifestacions unitàries com als diferents actes que es fan en els diversos pobles, ciutats o barris per commemorar l'11 de Setembre.

De la seva banda, l'ANC serà present a la Mostra d'Entitats de Barcelona el mateix dia 11, quan Ànges Folch i Miquel Strubell faran una presentació de l'assemblea, i amb un debat sobre "Els projectes, les accions", amb la participació de Pere Pugès i Dorca.

A la tarda, a la manifestació que marxarà sota el lema "Som una nació. Volem un estat propi" l'ANC ha convocat les plataformes locals a assistir a la marxa amb una pancarta amb el nom "municipi per la independència".

Per saber-ne més:

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid