Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea Nacional Catalana es presenta a Girona

A l'acte hi assistirà una representació de la CUP de Girona, encapçalada pels tres regidors de la formació a l'Ajuntament.

Avui, al vespre se celebrarà a Girona l'acte de presentació del Moviment per la Independència i el projecte de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Girona. L'acte, que es durà a terme a partir de les 8 a la Casa de Cultura, tindrà com a ponents en Jaume Soler i la Marta Guillaume, dues de les persones impulsores de la iniciativa, ambdues molt implicades en el moviment de les consultes sobre la independència.

29/06/2011 17:38 Política
El projecte de l'ANC va començar a caminar de forma oficial el passat mes d'abril, en què es va celebrar a Barcelona la Conferència Nacional per l'Estat Propi. En aquest acte, en què van participar unes 2.000 persones, es van fixar les bases per a la futura constitució de l'ANC, que té l'objectiu d'esdevenir una segona Assemblea de Catalunya, que dinamitzi la lluita per la independència en l'àmbit cívicopolític. La iniciativa té el suport de múltiples personalitats del país, i pretén donar continuïtat al moviment de les consultes sobre la independència, que durant els darrers temps ha mobilitzat centenars de milers de persones arreu del país.
 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid