ANC
Constitució de l'assemblea territorial de la "Ribera d'Ebre per la Independčncia"

Miravet acollirŕ dissabte vinent la constitució de la ‘Ribera d’Ebre per la Independčncia’ com a assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

11/01/2012 Política
Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència ANC Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència ANC Les Terres de l'Ebre comencen a caminar cap a la independència | Autor: Arxiu
Aquest dissabte, 14 de gener, a les 11 del matí, la sala de l’Assens de Miravet acollirŕ la constitució a l’assemblea territorial de la Ribera d’Ebre de l’ANC.

El passat més de desembre de 2011 es va constituir l’Assemblea Territorial de les Terres de l’Ebre. I ara constituirŕ la territorial l’Assemblea Nacional Catalana per a la Ribera d’Ebre que rebrŕ el nom de ‘Ribera d’Ebre per la Independčncia’. L’assemblea la constitueixen persones a títol individual, i per tant, es representen a ells mateixos, així s’aconseguix un moviment social transversal, sense color polític que treballi per la independčncia.

Els promtors fan una crida als independentistes de la comarca per a constituir l’assemblea territorial de la Ribera d’Ebre  amb la voluntat de seguir el full de ruta cap a la independčncia de l’ANC i augmentar i donar suport als Municipis per la Independčncia.