Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maresme
L'ANC demanarà la independència des de l'N-II

La caravana per la independència se celebrarà diumenge que ve al Maresme

09/01/2012 Política
Reclamar l'estat propi des de la carretera. Sota aquest leitmotiv, el nucli maresmenc de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat una caravana per la independència que tindrà lloc diumenge que ve 15 de gener. L'objectiu és que tot tipus de vehicles guarnits amb senyeres i estelades recorrin l'N-II al seu pas per les poblacions del Maresme.

A les 9 del matí començaran les concentracions de cotxes a l'estació nord de Montgat i a la rotonda sud de Tordera per partir a les deu en punt del matí en direcció Canet de Mar. Des de Montgat es farà parada al Mercat de la Flor de Vilassar de Mar i a la rotonda l'Arquera de Mataró. La ruta conclourà a la rotonda supermercat de Canet de Mar a les dotze del migdia. Allà es realitzarà una lectura del manifest a càrrec de Pep Riera, membre del Consell Permanent, en un acte que comptarà amb les intervencions d'alcaldes de les poblacions del Maresme implicats a l'ANC i de Xavi Ponsdomènech, membre del Secretariat de l'ANC.

Tot tipus de vehicle pot participar a la marxa, que començarà a les deu del matí, guarnit amb senyeres i estelades. La caravana està organitzada per Maresme per la Independència i pretén visualitzar a peu de carretera la demanda per un estat propi i l'avanç de l'ANC cap a la seva constitució.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid