Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitat
Neix un nucli de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública a la URV

L'assemblea creu que les mesures del Govern supose "un atac directe i injustificat a les possibilitats d'accés de les classes populars a l'ensenyament públic universitari"

30/11/2011 Educació
Els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili han decidit crear una assemblea de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) en resposta als "continus atacs al model d'universitat pública en forma de retallades, intrusió d'empreses privades, establiment de criteris d'eficiència empresarial, precarització laboral del professorat, PDI, PAS i investigadors o augment de taxes".

L'assemblea neix arran de la mobilització estudiantil del passat 17 de novembre amb la intenció d'aglutinar tota la comunitat universitària per tal de sumar esforços en la defensa i lluita per la universitat pública i de qualitat.

La PUDUP de la URV s'oposa a l'augment de taxes anunciat de cara l'any vinent pel Govern, que conjuntament amb l'augment de taxes d'enguany i a les retallades aplicades en els pressupostos de la universitat suposen "una devaluació important de la qualitat de l'ensenyament superior" i constitueixen "un atac directe i injustificat a les possibilitats d'accés de les classes populars a l'ensenyament públic universitari".

"Estudiants, professores, metges, infermers, aturats, desnonades, funcionaris... i en definitiva les classes populars som els que estem patint els atacs neoliberals d'un govern supeditat al poder econòmic", manifesta, i fa una crida al conjunt de la societat per tal d"'interconnectar les diferents lluites en un sol front".

La PUDUP realitza assemblees cada dijous a les dues del migdia al pati del Campus Catalunya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid