Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comencen els actes per commemorar la Diada de Mallorca

Avui comencen els diversos actes que hi ha preparats per l'esquerra independentista per commemorar la Diada de Mallorca. Els actes s'alllargaran fins el dia 30 de desembre, quan hi haurà la ja tradicional manifestació pels carrers de Ciutat.

Els actes previstos són diverses xerrades, cercaviles, sopars i la manifestació de dia 30 a les 18h al Passeig del Born de Palma, que enguany el bloc independentista durà com a lema: "Pels nostres drets socials i nacionals. Països Catalans independència".

21/12/2010 10:53 Política

Avui

A les 19:30 a l'Hotel d'Entitats (C.Ferreria núm.9, Palma).

- Taula Rodona "Construcció nacional i transformació social" amb Tomeu Martí (OCB), Xesc Ramis (STEI), Gonçal Bravo (COS) i Pep Juàrez (CGT). Organitza: Endavant (OSAN)

 

Dilluns 27 de desembre

·Xerrada antirrepressiva + sopar + concert

A partir de les 19'30 Xerrada antirrepressiva a càrrec de Tomeu Martí (OCB), un portaveu dels "5 de Palma" i un portaveu del col·lectiu okupa "El Sitio" a l'Ateneu Popular de Palma (Carrer Missió, número 19, Palma). Sopar popular i actuació musical al Casal Popular Voltor Negre (C. Eivissa, núm.10, Palma) Organitza: Maulets

 

Dimarts 28 de desembre

- Xerrada + sopar. A partir de les 19h al Local de l'OCB d'Inca. Xerrada de la COS i sopar popular. Organitza: Maulets

 

masnifestactDimecres 29 de desembre

- Manifestació antirrepressiva a les 17'30h a la Font de la Rambla que finalitzarà a la Gala Popular que començarà a les 18'30h a Can Alcover (C.Sant Alonso, 24, Palma) fins les 20'30h. Consistirà en un combat de Glosses i Hip Hop a càrrec de Mateu Matas “Xurí” vs. Valtònic; Concert amb Titot i David Rosell; “El poder i la fortor” Actuació a càrrec de: Joan Tomàs, Pau Vadell i Jaume C.Pons;Acte polític i Cloenda amb els Xeremiers Pau i Càndid  Organitza: Maulets i CAJEI (manifestació) i Endavant (Gala Popular)
 

Dijous 30 de desembre

-Dinar + Manifestació. Dinar a l'Ateneu Popular de Palma i Manifestació sota el lema "Pels nostres drets socials i nacionals. Països Catalans independència" a les 18h al Passeig del Born de Palma. Organitza: Ateneu Popular de Palma (dinar) i Esquerra Independentista de Mallorca EIM (manifestació) 

 

 

 

 

glosa

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid