Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La direcció de TV3 censura el documental "Monarquia o república"

TV3 ha decidit cancel·lar l'emissió del reportatge "Monarquia o república?", que feia més d'un any que s'estava preparant, segons ha comunicat oficialment l'Àrea de Documentals de la cadena.

Diversos mitjans han difós la notícia, anunciada per la directora de TV3, Mònica Terribas, que a la sessió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament ha justificant la no emissió adduint que li volen donar "un enfocament diferent".

09/04/2010 20:48 Comunicació
En una comunicació a la qual ha tingut accés Llibertat.cat, l'Àrea de Documentals confessa la seva "desil·lusió" per la decisió de TV3 de no emetre el documental "tal com nosaltres l'havíem concebut", confirmant així que el motiu de la paralització és modificar el contingut de la peça audiovisual. De fet, Documentals explica que la direcció de TV3 els ha dit que "es reemprendrà el tema".
 

rei_juan_carlos_475Per tal d'elaborar el reportatge, l'Àrea de Documentals havia contactat amb diferents moviments populars i organitzacions polítiques contràries a la monarquia espanyola, així com amb els  processats per la crema de fotos del monarca espanyol.


A la sessió de control Terribas ha explicat que el treball fet fins ara aplega entrevistes a personatges de gran valor com Gregorio Peces-Barba o Gabriel Cardona, i per això amb aquest material es buscarà donar "un altre missatge al projecte", realitzat per Montse Armengou i Ricard Belis.

"Creiem que és legítim que la televisió pública faci aquest debat, però ara aquesta peça no respon als criteris necessaris perquè la gent pugui extreure el seu propi criteri sobre aquest tema", ha reconegut Terribas. Però, ha deixat clar que no es renuncia al reportatge.
 
 
 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid