Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Viladamat es presenta com la "veritable opció de canvi"

6.04.07 Desprès de 4 anys treballant des de l’oposició,  la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Viladamat (Alt Empordà) es presenta ara com "una opció real de canvi".  D'aquesta manera ho manifesta en la seva web.  Amb unl programa  es defineixen  " les veritables problemàtiques" de la població,  "lluny , lluny d’obres faraòniques i desproporcionades".
 
L'assemblea del proper 14 d'abril es decidirà el o la cap de llista. 

06/04/2007 05:38 Política
La formació aposta per un programa de govern basat en els aspectes socials (llar d’infants, atenció a la gent gran, ajuda a les associacions, increment de les activitats culturals) i l’habitatge assequible per al jovent.

També proposa la creació cooperativa d’habitatge, un replantejament de la zona industrial i la millora del nucli antic. Pel que fa als temes de participació ciutadana s'aposta per formules que permetin la donar la veu al poble, i pels temes de gran transcendència aposta per convocar referèndums.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid