Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2005 Bolívia aprova la llei nacionalitzadora d'hidrocarburs

2005 Bolívia aprova la llei nacionalitzadora d'hidrocarburs

18/05/2005 Tal dia com avui

El Congrés de Bolívia aprovava en aquesta data la nova llei d'hidrocarburs, que aplicava a les empreses concessionàries estrangeres que explotaven els recursos naturals d'aquest país un import directe del 32%, que s'afegegia a la contribució del 18% en concepte de regalies (dret d'extracció) i que anul·lava els contractes signats durant la presidència de G. Sánchez de Lozada (1997-2000).

Aquesta llei comptava amb la simpatia popular però no tenia el suport del president del país, Carlos Mesa, que havia declinat vetar-la però que delegava la seva ratificació en el president del Congrés, Hernando Vaca Díez.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid