Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Judici al dirigent agrari francès José Bové

2000 Judici al dirigent agrari francès José Bové a Millau (Occitània)

30/06/2000 Tal dia com avui

En aquesta data es va portar a terme a la localitat occitana de Millau el judici contra José Bové i altres dirigents del sindicat Confederació Pagesa per haver destrossat un establiment de la cadena McDonald's.

Els fets van succeir l'any 1999, quan, en ple enfrontament sobre el comerç de carn de bou hormonada, els Estats Units van amenaçar de boicotejar el formatge rocafort si Europa prohibia la importació d'aquesta carn. En aquest context, l'acció de Bové i els seus companys va ser vista com un símbol del combat contra els efectes de la globalització econòmica.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid