Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació a Barcelona per aturar la impunitat i demanar el boicot a Israel

El moviment de solidaritat amb Palestina i el setmanari La Directa han publicat 15.000 exemplars gratuïts de l'especial Aturem-ho!.   En aquesta publicació es diu que ‘‘Carod-Rovira Josep-Lluís va ordenar dilluns silenci absolut respecte la massacre de la Flota de la Llibertat"
La Plataforma Aturem la Guerra i la Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoquem el dissabte dia 5 de juny a les 17:30 a una manifestació que sortirà de Jardinets de Gràcia i baixarà per Passeig de Gràcia. El lema de la manifestació serà “Per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”.

04/06/2010 22:39 Internacional
La Plataforma Aturem la Guerra i la Campanya contra l’Europa del Capital, la Crisi i la Guerra convoquem el dissabte dia 5 de juny a les 17:30 a una manifestació que sortirà de Jardinets de Gràcia i baixarà per Passeig de Gràcia per protestar enèrgicament contra les recents retallades socials i les polítiques neoliberals imposades des de la Unió Europea i condemnar la repressió, els assassinats i la impunitat internacional del govern d’Israel. El lema de la manifestació serà “Per una Euromediterrània dels Pobles, de la Solidaritat i de la Pau”.

Després dels atacs, assassinats i repressió dels components de la Flota per la Llibertat de Gaza el passat dilluns, els i les manifestants i responent a una convocatòria internacional de mobilitzacions, també mostrarem la nostra ferm condemna de la impunitat internacional de l’Estat d’Israel i el nostre suport solidari per la creació d’una Palestina lliure i en pau.

Es concretaran altres detalls de la protesta a l’assemblea de la Plataforma Aturem la Guerra, dijous 3 de juny, 19.30h, Sodepau, Passatge del Crèdit 7, pral., Barcelona 08002.

La manifestació se celebra al final del cicle de conferències amb l’objectiu de debatre i denunciar les polítiques neoliberals i repressives a la zona Euromediterrània i en els seus diferents països, amb especial importància dels actuals esdeveniments a Palestina.

Les conferències es duran a terme al Centre Cívic la Sedeta (C/Sicília, 321) el dissabte dia 5 de juny de les 10 a les 17 hores i en elles donarem veu als i les protagonistes directes de la crisi a tota la regió euromediterrània així com a les persones que estan lluitant cada dia contra els seus efectes.
 
D'altra banda informem que el moviment de solidaritat amb Palestina i el setmanari La Directa han publicat 15.000 exemplars gratuïts de l'especial Aturem-ho! per denunciar la impunitat que practica l'Estat d'Israel i animar a la societat civil a sumar-se a la Campanya Internacional pel Boicot, les Sancions i les Desinversions a Israel. Us preguem que difongueu la revista en suport paper (la trobareu a Sodepau) i en format digital (us la podeu descarregar en aquest link).
 
 
 
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  6. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  7. Guanyem Girona reivindica que la ciutat “està trobant un rumb” sota el govern que lideren
  8. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  9. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
  10. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid