Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
'Mallorca no es ven'
Manifestació a Palma contra la massificació turística

Serà el proper dissabte 25 de maig a les 19.00 hores amb la intenció que transiti entre el Parc de ses Estacions i la plaça d'Espanya.

22/05/2024 Drets i Llibertats

El col·lectiu Banc del Temps de Sencelles ha convocat una manifestació pel proper dissabte a les 19h a la plaça Espanya de Palma, sota el lema 'Mallorca no és ven'.

«El 25 de maig hem de sortir al carrer. Per dir PROU a la massificació turística , per dir PROU a la destrucció del territori, per dir PROU a la desprotecció que patim les persones que vivim a les Illes. Hem de sortir per demanar responsabilitats a les institucions, perquè volem viure a casa nostra, perquè protegeixin la nostra vida i perquè no volem que Mallorca es converteixi en un resort de luxe. Per al dret a l'habitatge, a la protecció del territori, de la llengua i la cultura pròpies», diu la convocatòria.

Banc del Temps de Sencelles és un col·lectiu que en les darreres setmanes ha protagonitzat accions per fer visibles els impactes de la indústria turística especialment en el mercat de l'habitatge.

La convocatòria de la marxa coincideix amb els anuncis per part del Govern de mesures restrictives en matèria turística per a això s'ha avançat la creació d'una taula de diàleg amb agents implicats i amb l'anunci, igualment, del Consell de Mallorca de reduir el sostre de places turístiques.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid