Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Revolta pagesa
Tensió entre la policia espanyola i llauradors al port de València
22/02/2024 Territori

Tot i que la jornada reivindicativa de la pagesia al País Valencià havia començat a l'entorn de l’edifici històric del Rellotge,  s'han viscut moments de tensió quan un grup de llauradors ha intentat aproximar-se fins a les instal·lacions de l'Autoritat Portuària. Davant la negativa dels manifestants a contindre la marxa, que avançava amb una gran pancarta en defensa del camp, els agents de la Policia Nacional han tractat de frenar l'avanç dels manifestants i han detingut un dels llauradors.

Fins a València han arribat tractors vinguts de diverses comarques. De fet, la Policia Local de València ha establit un dispositiu especial de trànsit perquè no hi haja incidents en l’arribada de les tres caravanes de tractors organitzades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid