Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
L'OCB posa en marxa la campanya per refermar el seu compromís en defensa de la llengua

Amb el lema de Sí a la llengua, l'entitat omple el teatre Sa Societat de Calvià

03/12/2023 Llengua
L’Obra Cultural Balear omple el teatre Sa Societat de Calvià amb el lema Sí a la llengua i posa en marxa una campanya de defensa i suport de l’ús del català a tots els àmbits i de resposta als atacs que PP i VOX executen contra la llengua catalana, des que va començar l’actual legislatura. Una campanya per sensibilitzar la població de la necessitat de respondre aquests atacs de PP i VOX.

L’OCB ha triat el municipi calvianer per realitzar aquest primer acte perquè recentment el consistori de Calvià ha aprovat un nou Reglament municipal per a l’ús de les llengües oficials de l’Ajuntament, que segons l’Obra Cultural Balear, no s’ajusta a la legalitat vigent i al qual l’entitat ja ha presentat al·legacions.

Durant l’acte intervingueren Xesc Sans, president de la delegació de l’OCB de Calvià; Cathy Sweeney, membre de la delegació de l’OCB de Calvià; Miquel Roca, psiquiatre i professor de la Facultat de Medicina de la UIB; Joana Maria Mas, directora del CEIP Ses Rotes Velles de Santa Ponça i presidenta de l’ADIPMA; Joan Bort, coordinador lingüístics de l’IES Son Ferrer; Manuel Suárez, professor, investigador i membre del Col·lectiu d’Investigadors Recerca de la Memòria Històrica; Antoni Llabrés, vocal de la junta directiva de l’OCB, i Joan Miralles, president de l’OCB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid