Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Creació de la secció sindical de la COS al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell
06/12/2023 Laboral
ES crea la Coordinadora Obrera Sindical (COS) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell després de la victòria de la delegada sindical al CAPAU.
El sindicat considera  que no hi ha millor eina per defensar els drets de les treballadores que l'organització i aquesta secció sindical n'és un exemple. En un moment de reflux del moviment popular arreu dels Països Catalans, de la precarització de les condicions laborals i pèrdua de nivell adquisitiu, al Pirineu les treballadores s'estan organitzant per defensar els seus drets i interessos.

En un context advers com el Pirineu, on la mobilització popular és difícil i la sindical molts cops invisibilitzada o desprestigiada, la COS, igual que la resta del moviment de l'Esquerra Independentista del qual formem part, s'està fent un lloc amb l'únic
objectiu de defensar els interessos de la classe treballadora de l'Alt Urgell, del Pirineu i de tots els Països Catalans.

És per això, que es fa una crida a totes les treballadores de l’Alt Urgell i del Pirineu, que s’organitzin i s’afiliïn al sindicat. 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid